vineri, 27 iunie 2014

Informatii generale

Cum, când și unde să se pescuiască în Suedia 

Suedia oferă oportunitati incredibile  de pescuit într-un cadru idilic. În acest articol vom explica  când incepe sezonul de pescuit  în Suedia și speciile care le veți găsi în diferite regiuni și tipuri de pescuit pe care le puteți practica.
Cand sa pescuiesti inSuedia

Sezonul de pescuit în Suedia variază considerabil deoarece  țara are o lungime de aproximativ 2,000 km de la un capăt la altul, și, de asemenea, are mai multe zone climatice. 

În zona de câmpie din sud sezonul de pescuit este pe tot parcursul anului. Cu toate acestea pe măsură ce avansăm spre centrul Suediei populat cu păduri imense  sezonul este din aprilie până în noiembrie. De asemenea daca  mergeti spre nord in Laponia, sezonul este din mai pina in octombrie. 

Pescuit în lacuri 

Cât de multe lacuri sint  in Suedia? Țara are aproximativ 100.000 de lacuri. Deci aduti echipamentul de pescuit, atunci când vii in vacanta sau cumparati din magazine locale. 

Cel mai mare lac este Lacul Vänern  (situat în sud-vestul țării), cu o suprafață de aproximativ 5.600 de kilometri pătrați. Zona acoperită este atât de mare încât are propriul microclimat. Ea are de asemenea un arhipelag de aproximativ 20.000 de insule, cu posibilități de pescuit fantastice pe care le presupune. Dacă doriți, puteți pescui tot felul de soiuri, cum ar fi somon și păstrăv  precum și știucă și șalău. 

Partea de sud a Suediei are  în principal de lacuri de ses, cu abundente de știucă, biban și alte specii ideale pentru pescuitul cu momeală. Cum te muti mai la nord, topografia peisajul se schimbă, din ce în ce mai mult teren accidentat și abrupt. Cu toate acestea  pădurile luxuriante au mii de lacuri pline de soiuri de pește, cum ar fi stiuca, biban și crap.

Cum te apropii de  nordul Suediei, pădurile luxuriante de brad dispar pentru a da drumul la tundra arctică cu pajiștile sale extinse, ghetari si varfuri muntoase înalte. Lacurile din nord sunt pline de exemplare de păstrăv brun si lipan . De asemenea, Suedia a menținut o mulțime de lacuri pline de pește pentru  amatorii de pescuit cu plata localizate în principal în partea centrală și de sud a țării. 

De pescuit în râuri 
Cele mai importante râuri se găsesc în principal în sălbăticia din nord. Aceste râuri sunt deosebit de abundente și  pustii, creând în urma sa curenti, iazuri mici, cascade și praguri. Desigur, posibilitățile de pescuit sunt fantastice. 

Vă recomandăm insistent angajarea unui ghid este recomandat în cazul în care vă decideți să va aventurati la pescuit în Cercul Arctic, deoarece este slab populat, terenul poate fi deosebit de dificil și condițiile meteorologice pot fi extreme. Cu toate acestea, toate acestea contribuie la farmecul său.  Alte atractii în acest domeniu nu trebuie sa lipseasca efectele optice maiestuoase sunt produse de luminile nordice și soarele la miezul nopții și a naturii sale nealterate. 

Există, de asemenea, mai multe  sisteme fluviale importante care trec prin zona centrală a Suediei, inclusiv râul Klarälven. Ai  în centrul si sudul Suediei riul Dalälven  cu cele 200 km de călătorie. Zona din jurul acestui rău constă dintr-un roi de pajiști, zone umede și mlaștini. Și ... bineînțeles, locuri infinite de pescuit. 

Esti pasionat de pescuit de somon? Du-te la râul Mörrumsån din legendara  provincie Blekinge; în partea meridionala a Suediei. Există aproximativ o duzină de râuri răspândite pe aceasta coasta de est se extinde pina in centrul Suediei, unde vă puteți bucura de pescuit de somon și păstrăv de mare. 

 Pescuit de coastă

Lunga coastă a Suediei într-un "U" se extinde de-a lungul parti de est, de sud și de vest a tarii. În est se învecinează cu Finlanda și Golful Baltic, în timp ce coasta de vest la granita Norvegiei și Marea Nordului. 

Coasta de est a Suediei este plin de multe insule și recife.Poti inchiria o barcă sau  pescuieste de pe malul unei insule în arhipelag și ai oportunități ample pentru a prinde un păstrăv de mare sau stiuca mare. 

Pe coasta de sud a Suediei veți avea oportunități fantastice pentru a prinde somon in Hanöbukten și în special în apele de lângă Simrishamn. Pescuind  puteți prinde somon cu o greutate mai mare de 25 kg. Noi nu exageram. 

Rămâi pe coasta de vest, dacă doriți să vă bucurați de pescuit în marea liberă sau în apele adânci de pe coasta de-a lungul stâncilor și terenului stancos de pe coasta.  Coasta de vest este deosebit de populara pentru fructe de mare . Dacă doriți, puteți participa chiar și într-o excursie de pescuit cu ghid pentru a prinde homari sau stridii colectate. 

Deci, pe scurt, Suedia are tot ce aveți nevoie: lacuri, râuri, coasta și pește, în cantitate. Deci, ce mai aștepți?